perjantai 5. syyskuuta 2014

Elämänmuutos ovella

Mukavaa perjantai-iltaa!

Elämme tällä hetkellä jännittäviä aikoja, sillä saamme minä hetkenä hyvänsä perheenlisäystä. Esikoisemme on määrä syntyä ensi viikolla! Olen voinut koko raskausajan erittäin hyvin ja ainoastaan näinä viimeisinä viikkoina olo on tuntunut hieman tukalalta. Olemme hankkineet jo lähes kaiken tarvittavan vauvaa varten ja sisustaneet vähitellen vanhaa "harrastehuonetta" lastenhuoneeksi. Tuntuu aikamoiselta, että elämämme muuttuu aivan tuotapikaa uuden perheenjäsenen myötä. Aika paljon se myös pelottaa!


Joka tapauksessa, uskon, että selviydymme vanhempina hyvin :) Kuitenkin se, mitä lapsi tarvitsee ollakseen onnellinen on rakastava perhe ja sen hän saa meiltä varmasti! Lapsen myötä tuleva suuri vastuu luonnollisesti pelottaa ja varmasti jokainen tuleva vanhempi kokee omalta osaltaan tuon saman tuntemuksen. Uskon, että kun arki lähtee vauvan kanssa rullaamaan, muodostuu vanhempana oloon lisää itsevarmuutta.


Nämä viimeiset päivät (toivottavasti ei viikot ;P) ennen h-hetkeä aion ottaa rennosti, fiilistellen uutta tulokasta. Tarkoituksenani on tehdä energiatasoni sallimissa rajoissa pientä huonekalujen tuunausta. Aion mm. maalata kuvassa olevan siron lastenvaatekaapin sekä puun värisen pinnasängyn. Lisäksi aion järkkäillä lastenhuonetta ja suunnitella pinnasängyn ylle mobilen :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti