torstai 12. kesäkuuta 2014

Uusia tuulia

Raikasta torstaita!

Naavapuu on ollut tauolla, mutta nyt on taas tarkoitus jatkaa kirjoittelua! Naavapuun aihepiiri monipuolistuu, sillä perheemme saa muutaman kuukauden kuluttua uuden jäsenen, josta löytyy myös varmasti kirjoitettavaa! Siitä myöhemmin lisää... :)

Esittelen seuraavissa postauksissa uudet sisustuslöydöt, joita on bongattu niin kirpputoreilta kuin kadunvarsiltakin :) Viherpeukalopäivityksiä on myös luvassa, sillä parvekkeella taimet on istutettu suurempiin ruukkuihin ja kohta tila näyttää taas viidakolta kun tomaatit kasvavat korkeutta. Kasvamaan on pistetty myös kesäkurpitsaa, hunajamelonia, mansikkaa ja yrttejä... Herneet on tarkoitus myös pistää multiin lähipäivinä.

 
On kyllä mukavaa kun ulkona sataa! Sateeseen sisältyy monia hyviä asioita, kuten se, että hengitysilma raikastuu, kasvit ja sienet voivat paremmin (toivottavasti sieniä tulisi paljon tänä vuonna) ja voi hyvällä omallatunnolla olla sisällä ja katsella elokuvia :D Vielä kun saisi hieman ukkosta tähän kesään niin olisin erittäin tyytyväinen. Se kun on niin komeaa katseltavaa :)

Palaamme pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti